fbpx

Učitelia v akcii je vzdelávací online projekt, v rámci ktorého Komenského inštitút ponúka vzdelávanie v mesačných uzavretých blokoch zameraných na jednu tému.

V každom mesačnom bloku sa dozviete základné princípy a teoretické východiská, ktoré vám pomôžu priniesť do tried väčšiu radosť z učenia a príjemnejšiu klímu. Počas interaktívneho workshopu si zároveň môžete nový prístup vyskúšať v bezpečnom prostredí uzavretej skupiny. Odídete z neho so zadaním pre individuálnu prácu, či podnetmi pre skúšanie nových prístupov vo výučbe. Domáce zadanie môžete konzultovať s prideleným mentorom – skúseným pedagógom z praxe. Mesačný blok ukončí záverečné stretnutie uzavretej skupiny s vyhodnotením a vzájomným zdieľaním skúseností. Po absolvovaní celého mesačného vzdelávania dostanú účastníci certifikát o účasti.

Workshopy vedú špičkoví lektori, ktorí vás posilnia vo vašej úlohe učiteľky a učiteľa. Získate podklady pre ďalšie vzdelávanie a mentora, ktorý vás bude počas realizácie individuálnych úloh sprevádzať.

Jeden mesačný vzdelávací blok Učitelia v akcii obsahuje:

  • úvodný streamovaný webinár o základných princípoch a teoretických východiskách
  • 1 poldenný interaktívny webinár pre uzavretú skupinu vybraných pedagógov
  • individuálnu prácu v rozsahu 3 hodiny na základe zadaní od lektora
  • konzultáciu s mentorom – skúseným pedagógom z praxe
  • záverečné stretnutie uzavretej skupiny pedagógov s lektorom

Prečítajte si viac o projekte a aktuálnej ponuke mesačných blokov.

Tento projekt môžeme realizovať vďaka nášmu partnerovi 365.bank.